Op/Ed

Shkrimi “akademik” i akademikut të tri akademive!

Shkrimi “akademik” i akademikut të tri akademive!

Sali Bytyçi Çfarë qëndrimi kemi ndaj gjykimit kritik sot? Çfarë qëndrimi kemi ndaj të vërtetës? Po ndaj të vërtetës faktike,…
Hiqe, Albin

Hiqe, Albin

Albin Kurti ka premtuar heqjen e taksës dhe ashtu duhet të veprojë. Ata që e kundërshtojnë, përgjigjen e kanë marrë…
Sipërfaqësorja e famës publike

Sipërfaqësorja e famës publike

Zyrtarët e tranzicionit, por jo vetëm zyrtarët, kanë afinitetet e tyre për të stimuluar shkallën e propagandës dhe të estetizimit…
Mallkimi im për Serbinë: i paç në krye politikanët që i patëm ne për 20 vjet!

Mallkimi im për Serbinë: i paç në krye politikanët që i patëm ne për 20 vjet!

Shkruan: Sali Bytyçi Dënimi im për Serbinë: 20 vjet të udhëhiqet nga politikanët që e kanë udhëhequr Kosovën që 20…
Hiqe, Albin

Hiqe, Albin

Albin Kurti ka premtuar heqjen e taksës dhe ashtu duhet të veprojë. Ata që e kundërshtojnë, përgjigjen e kanë marrë…
Punët e pakryera të shtetit të Kosovës

Punët e pakryera të shtetit të Kosovës

87 vjet e kemi synuar lirinë. 18 vjet kemi pritur shtetin e Kosovës. 12 vjet pas shpalljes së këtij shteti,…
Pse Tito e themeloi Universitetin e Prishtinës?

Pse Tito e themeloi Universitetin e Prishtinës?

Në vitin 1979 Tito erdhi për herë të fundit në Kosovë, por tanimë ishte tepër i dërmuar nga pleqëria e…
A jetojmë ende në botën që e krijoi Stalini?!

A jetojmë ende në botën që e krijoi Stalini?!

 Diana Preston Nëse do të pyesni sot ekspertët e sigurisë globale për ato pjesë të botës që i mbajnë natën…
Trumpi, dhe Marrëveshja e tij për Ballkanin

Trumpi, dhe Marrëveshja e tij për Ballkanin

Po vijnë rusët! Kjo dëgjohej më shpesh, kur Bashkimi Evropian në vjeshtën e kaluar me “Jo”-në e tij për negociatat…
Përgjegjësitë e Vetëvendosjes për vonesën e formimit të qeverisjes në Kosovë

Përgjegjësitë e Vetëvendosjes për vonesën e formimit të qeverisjes në Kosovë

Kosova ka që në 19 korrik 2019 me qeveri të dorëhequr dhe vetëm në muajin e katërt pas zgjedhjeve të…
Back to top button
Close
Close