Të ndryshme

E pazakontë: Patoku iu bie daulleve

Pronari i një patoku në qytetin Sent Paul, Minesota, është një baterist me profesion, dhe me sa duket manari i tij ka marrë diçka nga talenti i tij.

Burri vuri re se patoku godet me këmbë në mënyrë ritmike kur e ngrit, kështu që iu kujtua ta vendoste mbi një daulle.

Se për çfarë bëhet fjalë shikon videon e publikuar më poshtë.


Shfaq më shumë

Të tjera nga rubrika

Back to top button
Close
Close