Të ndryshme

Rrahim Struja po kënaqet me mësimin online, i kushton një video qesharake

Për shkak të pandemisë së koronavirusit, sot ka filluar mësimi online për nxënës.

Materialet e ndryshme u transmetuan në RTK1 dhe RTK4.

E aktori i njohur, Rrahim Struja ka publikuar një video, ku tregon se si po mëson nga shtëpia.

Të gjitha skenat, ai i ka shoqëruar me humor.

MESIMI ONLINE Rrahim Struja

MESIMI ONLINE 🤣🤣🤣 #Mesoprejshtepise#MesimiOnlineRrahim Struja

Julkaissut Rrahim Struja Perjantaina 20. maaliskuuta 2020
Shfaq më shumë

Të tjera nga rubrika

Back to top button
Close
Close