Të ndryshme

Spiunohet Mercedes EQS, publikohen pamjet e rralla

CLA dhe CLS janë tashmë disa nga makinat më ‘të buta’ me dy dyer në shitje sot, por EQS do t’i krijojë gjërat më shumë.

Modelet u vunë re nga walkoARTvideos në YouTube së fundmi duke kaluar testime në Gjermani gjatë një dite të ftohtë, dhe ndërsa ajo ende kishte shumë kamuflime.

Një vështrim nga afër i prototipit zbulon një kapak horizontale mjaft të hollë anësore të shoferit që fsheh portën e karikimit. Për shkak të vijës së pjerrët të çatisë, kabina duket të jetë mjaft e vogël në krahasim me proporcionet bujare të automjetit, duke na bërë të mendojmë për konceptin IAA të 2015-s ose një CLS futurist.

Përpara, prerjet në parakolp për sensorët e parkimit na bëjnë të besojmë se prototipi ishte mjaft afër modelit të prodhimit. Fenerët mbetën të fshehur, ndërsa ylli me tre cepa në “grilë” mungonte në veprim.

Me frenimin e automjetit në një pikë të videos, ne kemi për të parë vendosjen e dritës së frenave të tretë në pragun e derës, e cila është mjaft interesante pasi që do të kishim pritur që ajo të ulet në krye të xhamit të pasmë. 

Tags
Shfaq më shumë

Të tjera nga rubrika

Back to top button
Close
Close